Gratis 100/100 Mbit/s bredband till alla boende!

Den 1 april i år löpte föreningens avtal med distributören Zitius ut, och ersattes av Stockholms Stadsnät. Skillnaden innebär att du som boende inte längre behöver betala för ditt bredband, utan ett 100/100 Mbits-abonnemang ingår utan extra kostnad i din medlemsavgift! Dessutom ingår även ett abonnemang för fast telefoni utan kostnad.

För att ta del av tjänsterna så ansluter du din dator, router eller telefonidosa direkt till din fiberbox som finns i mediaskåpet i nära anslutning till din ytterdörr. Mer information om denna anslutning finns i det informationsbrev som skickades ut av Stockholms Stadsnät i mitten av mars. Skulle du sakna detta brev, hör av dig till styrelsen.

Bredbandet möjliggör även digital-TV via Sappa och Viasat. Utbud och aktuella kampanjerbjudanden hittar du på företagens hemsidor; www.sappa.se samt Viasats hemsida www.viasat.se

Du kan också ring för mer information och beställning;
Sappa 0774-444 744
Viasat 0200-219 219

Samtliga tidigare avtal (t.ex. Bahnhof, AllTele m.m.) som man teckande via Qmarket.se ska ha sagts upp automatiskt per den 1 april. Om du mot förmodan får problem med detta, hör av dig till Victor Sandin på Zitius på victor.sandin@zitius.com. Han kan hjälpa till med verifieringen mot din gamla leverantör för att få avtalet annullerat och krediterat i de fall du har betalat in en längre period.