Nycklar blir brickor!

PorttelefonFör att öka säkerheten vid in- och utpassage till vår fastighet, samt underlätta dörröppningar och tvättstugebokningar, kommer vi att om några veckor installera ett helt nytt och modernt passersystem i fastigheten.

NyckelbrickaIstället för nycklar och kod använder man en bricka för att öppna och identifiera sig. Nyckelbrickan (som du ser här till vänster) använder du till att öppna entréporten, dörrarna till soprummet och tvättstugan. Samma bricka använder du även för att få personlig information och boka tvättstugan via en digital tavla vid entrén. Tvättstugan kommer man även att kunna boka via hemsidan eller med sin iPhone!

För gäster till fastigheten kommer man att kunna ringa upp den boende via porttelefonen vid entrén. Porten öppnas då med en enkel knapptryckning på telefonen.

Mer information om hur du använder brickan, porttelefonen och tvättstugebokningen kommer att finnas här på hemsidan när installationen är klar senare i år.

Uppdatering: Tyvärr är porttelefonen restnoterad hos leverantören och levereras först vecka 3 2011. Vi återkommer med mer information om när systemet tas i drift.